Create your own web pages in minutes...
Nieuws

Vlietstad stopt met
de stream....
OFF AIR

Nog even dit:


Vlietstad is powered by The Melodymaker!


Vlietstad haalde regelmatig de kranten met de inbeslagnames van onze zenders. Een deel is gelukkig bewaard gebleven.....
.........................................................................................................................................................................................
Er ontbreken uiteraard nog een krantenartikelen. We vullen steeds meer aan. Heb je meer informatie en/of aanvullingen mail ze naar: vlietstad@hotmail.comVlietstad radio (Voorschoten)
Copyright © 2011 VLIETSTAD All Rights Reserved.
Kranten artikelen
Home      Luister mee      Foto's      Uit de media      DJ's       Krantenartikelen      Contact      Radiocontroledienst    Het bos?
Ook organiseerde Vlietstad feesten. Dit is een zeer zeldzame bewaarde consumptiebon van een van deze feesten.
Vlietstad heeft ook geprobeerd legaal de ether in te gaan. Dat lukte net niet omdat de representativiteitsverklaring voor 5 jaar aan Holland Centraal in Leiden was gegeven. 5 jaren wachten dat was ons te gortig. Bekijk het dan maar en Vlietstad bleef illegaal uitzenden.
Vlietstad werd regelmatig benaderd door kranten en websites zoals etherpiraten.com. Meestal reageerden we er niet op. Dit keer maakte Edwin de Geus een uitzondering en stond iemand van het Leidsch Dagblad te woord ;-)
Vlietstad werd zo vaak uit de lucht gehaald dat sommigen het niet meer zagen zitten. De kwaliteit werd er immers ook niet beter op. Internet en streamen was toen nog niet populair. Veel keuze was er dan ook niet. Met enige regelmatig lasten medewerkers een "rustpauze" in om later meestal weer terug te komen. Overigens zat de klad er toen goed in. Daarna is het nooit meer goed van de grond gekomen. Het AT zat er bovenop en de lokaties raakten op.
Vlietstad zond ook uit aan de Jan Evertsenlaan op een flat. Roekeloos want het politiebureau zat direct om de hoek.
Requests